| şarkı kimin | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
burcu_yoshy üye
Mesaj Sayısı : 125 Ruh halim : Tuttuğum takım : Favorim : Kayıt tarihi : 06/09/08
| Konu: şarkı kimin C.tesi Eyl. 06, 2008 7:54 pm | |
| 4 peynirli pizza aç gel bunu kaçırma herkes yadına hasta ye ye ye ye
bu şarkı kimin attaki sölesin vede o bir kıtalık şarkı yazsın öledevam etsin | |
|
| |
sımarıq üye
| Konu: Geri: şarkı kimin C.tesi Eyl. 06, 2008 9:10 pm | |
| hepsi __________
şu dilime kolay ama yüreqime zor bi durum kısayolu bulamadı yine aramız uçurum bugunu dünüme yarınıma deişir gideerim zaten bu kafada deil seni evi bile zor bulurum | |
|
| |
burcu_yoshy üye
Mesaj Sayısı : 125 Ruh halim : Tuttuğum takım : Favorim : Kayıt tarihi : 06/09/08
| Konu: Geri: şarkı kimin C.tesi Eyl. 06, 2008 10:08 pm | |
| cnm bir tanede sen kıta vyazarmısın sölüyeyim kimin olduğunu | |
|
| |
erenci_duygu Sitenin erenci admini
Mesaj Sayısı : 181 Ruh halim : Tuttuğum takım : Kayıt tarihi : 06/09/08
| Konu: Geri: şarkı kimin C.tesi Eyl. 06, 2008 10:13 pm | |
| - sımarıq demiş ki:
- hepsi
şu dilime kolay ama yüreqime zor bi durum kısayolu bulamadı yine aramız uçurum bugunu dünüme yarınıma deişir gideerim zaten bu kafada deil seni evi bile zor bulurum zaten kıta yazmış ya burcu neyse cvbı yazıorum MURAT BOZ =============== banane banane banane beni al beni al onu alma | |
|
| |
melisa_yoshy üye
Mesaj Sayısı : 192 Ruh halim : Tuttuğum takım : Favorim : Kayıt tarihi : 06/09/08
| Konu: Geri: şarkı kimin Paz Eyl. 07, 2008 12:35 pm | |
| hepsi ^^^^^^^^^ banane bitecekse dünyanın sonu aşkımız senle bir ömür boyu yüzümdeki çizgilerin de adı sen aldıım her nefesin de adı sen | |
|
| |
yoshy-aslıı Yaseminci Moderatör
Mesaj Sayısı : 200 Ruh halim : Tuttuğum takım : Favorim : Kayıt tarihi : 06/09/08
| Konu: Geri: şarkı kimin Salı Eyl. 09, 2008 11:04 pm | |
| cennet ama kim sölüo bilmiorum cnm nsıl inanırım sana bu yürek ağır bana sewgin öyle uzaklarda nefes alsamda yanında hadi bilin bakalımm | |
|
| |
sımarıq üye
| Konu: Geri: şarkı kimin Çarş. Eyl. 10, 2008 6:18 pm | |
| bu ne len cok zor kıvırır aşk her dk kıvırır zorlarsanda kıvırır yol alır kendi kendin elele bilin bakalım..cok kolayyy | |
|
| |
melisa_yoshy üye
Mesaj Sayısı : 192 Ruh halim : Tuttuğum takım : Favorim : Kayıt tarihi : 06/09/08
| Konu: Geri: şarkı kimin Çarş. Eyl. 10, 2008 6:51 pm | |
| özqün Öyle çabuk kızma derdin hep Bu kadarda kolay alınma O zaman beni sar hadi sarıl bana Değişmez huylar bilirsin Bir kerede sen dene alışmayı Ben göğsüne yatarken öyle derin nefes alma eet peki bu kimin hahahaha | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 200 Ruh halim : Tuttuğum takım : Favorim : Kayıt tarihi : 06/09/08
| Konu: Geri: şarkı kimin Çarş. Eyl. 10, 2008 6:52 pm | |
| emre aydın ihtiyscım war sana demi len | |
|
| |
melisa_yoshy üye
| Konu: Geri: şarkı kimin Çarş. Eyl. 10, 2008 6:55 pm | |
| eet sen sormamışsın leen nyse ben soriyim püfde üfle yanıyorum mum gibi alev alev eriyorum hanidir bu gönül divanen senin için için için tütüyorumm bu kiminn | |
|
| |
| Konu: Geri: şarkı kimin Çarş. Eyl. 10, 2008 6:59 pm | |
| murat boz püflee
hadi durma ağla ağla yaşlar urur zamanla ağlaaaa böyle kahpedir dünyaa son bulur kollarımdaaaa | |
|
| |
melisa_yoshy üye
| Konu: Geri: şarkı kimin Çarş. Eyl. 10, 2008 7:07 pm | |
| gripin sewgilimi koluma takarım bebekte üç beş tur atarım olmadı bide sinema yaparım gördüğün gibi çok unutkanım | |
|
| |
erenci_duygu Sitenin erenci admini
Mesaj Sayısı : 181 Ruh halim : Tuttuğum takım : Kayıt tarihi : 06/09/08
| Konu: Geri: şarkı kimin Perş. Eyl. 11, 2008 5:52 pm | |
| Demet A. """"""""""""""""""
olmaz böle şey yoksa rüyamı tam mutlu oldum derken yıktın bütün dünyamıı | |
|
| |
| şarkı kimin | |
|